STAALL op maat

Wij, Laurens en Elyne, van STAALL // made to measure ontwerpen en maken duurzame meubels en interieurs die een leven meegaan. Daarnaast voeren we ook grootschalige projecten uit, zoals het ontwerpen en creëren van interieurs voor de horeca, geven interieuradvies, ontwerpen en bouwen foodtrucks en beursstands. Wij geloven dat het juiste meubelstuk op de juiste plek in een ruimte het verschil maakt voor de sfeer. Aan de basis van STAALL staat onze droom om samen te werken en onze gedeelde passie voor ontwerpen en bouwen van mooie dingen waar onze klanten en wijzelf blij van worden. Onze droom komt tot werkelijkheid daar waar we met uiterste zorgvuldigheid en oog voor detail maatwerk construeren: in onze werkplaats in Amsterdam Noord.

Maatwerk voor particulieren

De start van onze samenwerking komt voort uit onze liefde voor het maken van mooie meubels. Je eigen idee in huis dat extra karakter en sfeer geeft aan de plek waar je zoveel tijd doorbrengt. Sommige mensen weten precies wat ze willen, anderen weten welke sfeer ze willen behalen maar niet hoe. Wij geven graag advies, ontwerpen aan de hand van jouw input of naar eigen inzicht.

We werken met staal in combinatie met materialen zoals hout en marmer, de mogelijkheden zijn eindeloos dus neem gerust contact op.

Maatwerk voor bedrijven 

De juiste uitstraling bereiken is een van onze sterke kanten. Wij zijn op ons best als we de hele context kunnen bedenken. We denken mee op alle niveaus van management tot op de werkvloer, waarbij we graag de verbinding leggen. Opdrachten lopen uiteen van volledige interieurs voor restaurants en winkels, beursstands, foodtrucks en bijbehorende producten voor branding en activatie. Van conceptontwikkeling, visualisatie in handschets of 3d, het maken van prototypes, tot en met de productie helpen we graag mee.