FOODTRUCK | VUURBROOD

Foodtruck Vuurbrood 

Wat dacht je van een smidse werkplaats op wielen waar je in speciale gietijzeren vormen gevulde tosti’s kan bakken…en als het je wat te warm wordt, dat je ff kan chillen op de veranda achterop de truck, net zoals die bij oude treinen?

Dit is waar wij aan dachten toen vuurbrood contact met ons zocht voor het ontwerpen en bouwen van een foodtruck. Een werkplaats op wielen…. Te gek!

Foodtruck op maat

Voor deze foodtruck hebben we een oude brandweerwagen uit Oostenrijk gebruikt . Deze hebben we met uitzondering van de bestuurderscabine volledig gestript. De truck hebben we een stuk verhoogd, een grote vide aan de zijkant zorgt ervoor dat klanten hun tosti 2.0 gegrild kunnen zien worden op het op maat gemaakte fornuis met 11 branders!

Veel details van deze foodtruck zijn speciaal gemaakt voor dit project, van scharnieren en sloten tot en met de bakstenen muur als perfecte achtergrond voor het warmgewalst stalen keukenblad. De hand gebogen koperen kraan maakt het geheel af. Een sterk podium voor de indrukwekkende gietijzeren grilvormen die de snacks van Vuurbrood zo lekker maken.

Dit project is gebouwd in samenwerking met Chris Dekker (Tin Can Customs)